For fans worldwide: there is a translator in the right sidebar so can you read my blog in your own language. I wish you much pleasure on my blog and I would like it if you leave a comment. Regards Lisanne

Für die Fans weltweit: Es gibt ein Übersetzer in der rechten Seitenleiste, so dass Sie mein Blog in Ihrer eigenen Sprache lesen können. Ich wünsche Ihnen viel Spaß auf meinem Blog und ich würde es mögen, wenn Sie einen Kommentar hinterlassen. Liebe Grüßen Lisanne

zaterdag 29 juni 2013

Babykaartje

Hoi blogvriendinnen,

Zo duurt het een poosje voordat ik een nieuwe creatie plaats en nu alweer na een dag. Voordat ik mijn nieuwe kaartje laat zien, wil ik eerst iedereen die een leuk compliment achter heeft gelaten bij één van mijn creaties heel hartelijk bedanken! Ook wil ik Sjanie en Henriëtte van harte welkom heten op mijn blog, omdat zij mijn 2 nieuwe volgers zijn. Hopelijk kunnen jullie hier wat ideeën op doen en ik ook bij jullie! Ow ja, wil je nog gebruik maken van de 15% korting op alle producten bij Marina, moet je vandaag/morgen nog je slag slaan, want de actie loopt tot en met morgen.

Nu we weer bij gebabbeld zijn wil ik jullie mijn kaartje laten zien. Het is een babykaartje geworden volgens de schets van Oma Dee. Weer een totaal andere creatie dan dat ik jullie eerder heb laten zien, ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.
 
 

De tekststempel is een digi die je op het challengeblog van Cards and Scrap kunt krijgen. Ik had hem al een poosje liggen en nu kwam die mooi van pas. Nog een paar fotootjes met details:

 
Op bovenstaande foto zie je vlaggetjes en letters van Joy!, een hartjes pons, geëmbost wit papier en blauwe strassteentjes. Bij deze creatie heb ik voor het eerst de randjes geïnkt, vond het altijd zo mooi er uit zien bij anderen, maar deed het zelf niet, omdat ik bang was dat het borduurwerk verknald werd en dan was het natuurlijk zonde om een kaartje weg te gooien waar uren borduurwerk inzat, maar ik vind het zo leuk dat ik het de volgende keer bij een borduurkaartje toch ga proberen.

Het baby-jongetje heb ik ingekleurd met Derwent potloden en kleurloze terpetine. Met dit kaartje wil ik graag bij de volgende challenges mee doen, natuurlijk bij Oma Dee, maar ook bij Cards and Scrap waar je een hele leuke MD-prijs kunt winnen.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en hoop dat je snel weer een bezoekje aan mijn blog & creaties komt brengen.

Groetjes Lisanne

8 opmerkingen:

 1. Schitterend babykaartje Lisanne....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige digi. Leuk kaartje Lisanne. Gezellig dat je meedoet met onze schetsuitdaging.

  Groetjes,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kaartje Lisanne.

  Groetjes en fijn weekend,
  Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super sweet and cute card! I´m totally thrilled by your design! Kind regards Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan met het babytje dat zo even over het randje kijkt! Leuke uitwerking, fijn dat je meedoet bij Oma Dee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Lisanne,
  je hebt de sketch heel mooi gedaan en het is een schattig kaartje geworden! het is een lief kaartje geworden!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt.

  Bedankt voor je deelname aan de uitdaging van Card & Scrap

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk gedaan met het baby'tje zo glurend over het randje...lief kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je hier een kijkje komt nemen!
Ik vind het erg leuk om te lezen wat jij van mijn kaart/creatie vind.
Ook kan ik dan bij jouw blog een kijkje komen nemen.