For fans worldwide: there is a translator in the right sidebar so can you read my blog in your own language. I wish you much pleasure on my blog and I would like it if you leave a comment. Regards Lisanne

Für die Fans weltweit: Es gibt ein Übersetzer in der rechten Seitenleiste, so dass Sie mein Blog in Ihrer eigenen Sprache lesen können. Ich wünsche Ihnen viel Spaß auf meinem Blog und ich würde es mögen, wenn Sie einen Kommentar hinterlassen. Liebe Grüßen Lisanne

dinsdag 25 juni 2013

Zomerse Postkaart

Hoi blogvriendinnen,

Jullie zullen wel denken, waar blijft die Lisanne nou ;) Het is al even geleden dat ik een creaties heb geplaatst en bij jullie blogs langs ben geweest. Soms heb je gewoon van die perioden dat je druk bent met van alles en dat het lijkt dat alles even tegelijk moet, maar ik ben weer terug hoor en hoop zo nog bij al jullie mooie creaties te komen kijken en een reactie te plaatsen. Over reacties gesproken, wat fijn om elke keer weer een leuke/lieve reactie van jullie binnen te zien komen. Echt geweldig!

Een postkaart heb ik jullie nog niet eerder laten zien, maar eens moet de eerste keer zijn en voor de postkaart is die eerste keer nu:

 
Heb er een zomerse kaart van gemaakt, met vrolijke felle zomerkleuren. De Magnolia had ik al gekleurd liggen en kwam nu goed van pas. Het rode karton is gesneden met een Marianne Design mal en het gras en de wolkjes zijn van Joy!.

Deze kaart wil ik mee laten doen bij Fadengrafik, Marvelous Magnolia, Ge-We en als laatst bij The Dutch Magnolia Chickies waar je een kaart moet maken om iemand een hart onder de riem te steken. Tilda heeft voor iemand een mooie zonnebloem in de hand en dit kaartje kun je als een gebaar sturen van 'een bloemetje' speciaal voor jou, omdat ..., die reden kan op de achterkant uitgeschreven/gestempeld worden, omdat er op de voorkant geen ruimte meer voor is.

Marianne Design Marianne Design, reliëf en ponsen template size ovalen, LR0240.
 
De mal van Marianne Design kun je ook bij Marina kopen, met nu 15% korting voor maar €18,06
Marina heeft weer veel nieuwe hobbyspullen in haar webwinkel geplaatst, ik zou zeggen kijk er eens rustig rond en zoek je iets specifieks, typ het dan bij zoeken in en je vind het vast. En nog steeds wordt er automatisch op je hele bestelling 15% korting af gedaan. Daar worden we allemaal blij van, toch?

Fijne avond verder & bedankt voor je bezoekje!
Groetjes Lisanne

12 opmerkingen:

  1. Wat is het weer een prachtige geborduurde kaart Lisanne, je doet ook trouw mee aan de challenge van de Fadengrafik, dank je wel.
    lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh liebe lisanne....so niedlich ist dein kärtlein....ganz allerliebst gelungen....
    herzliche grüssleins
    ruth..chen;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Lies,

    Wat leuk dat je met deze schitterende kaart meedoet aan de Challenge van GeWE Hobby.

    XOXO Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt Lisanne. Leuk dat je weer meedoet bij de Fadengrafik. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wonderful card!

    Thanks so much for joining our challenge at Marvelous Magnolia.

    Hugs,
    Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterende kaart en vrolijke kleuren ook.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Lisanne,

    Leuk dat je met de bloghop op mijn blog bent geweest en een reactie hebt achtergelaten. Je schrijft daarbij ook dat je mee wilt doen voor mijn pakketje maar dan moet je volger bij mij zijn en ik kan je niet vinden bij mijn volgers. Misschien iets misgegaan met aanmelden?? Als je nog mee wilt dingen moet je dat nog even overnieuw doen.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Henriëtte,

      Er is niets misgegaan met aanmelden, maar ik sta helemaal op de laatste pagina met volgers bij jou bij de mensen zonder profielfotootje. Hopelijk kun je me nu vinden?!

      Groetjes Lisanne

      Verwijderen
  8. Wat 'n leuke creaties heb je hier staan Lisanne, leuk dat je volger bent geworden bij mij, veel succes met je nieuwe spulletjes.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mooie liev ekaart ,leuk dat geborduurd eromheen
    bedankt voor je deelname aan DMCC
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kaart! Knap die borduursels.
    Bedankt voor het mee doen bij DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kaart! Leuk dat je meedoet met de challenge van DMCC, liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je hier een kijkje komt nemen!
Ik vind het erg leuk om te lezen wat jij van mijn kaart/creatie vind.
Ook kan ik dan bij jouw blog een kijkje komen nemen.